Снимка burgasinfo.comСемейство украинци подлуди блок на ул. Цар Самуил 7 в

...
Снимка burgasinfo.comСемейство украинци подлуди блок на ул. Цар Самуил 7 в
Коментари Харесай

Бургаски блок вдигна ръце от украинско семейство, хората непрекъснато са на тръни

Снимка  burgasinfo.com

Семейство украинци подлуди блок на ул. „ Цар Самуил ” 7 в Бургас. В дома на фамилията, което живее на четвъртия етаж, избухва втори пожар в рамките единствено на 5 дни. Днес целият вход се извърши с гъст пушек, поради стопена тенджера, забравена на котлона, оповестява burgasinfo.com, базирайки се на разказите на възмутени съседи. 

 
Хората под паника почнали да звънят на тел. 112, алармирали и EVN. Пожарникарите се отзовали доста бързо и обезвредили огъня.

„ Ситуацията е нетърпима, дамата и мъжът постоянно пият. Страх ние, че може да стане някоя покруса ”, довериха възрастни съседи.

Според тях украинците били на квартира там от години, а апартаментът бил в окаяно положение.

„ Мислим на 24-ти септември да организираме заседание на входа и да ги изгоним ”, споделиха съседи. Те споделиха, че на 15-ти септември към 1 часа измежду нощ отново идвала пожарна, поради гръмнал екран и изгорен тв приемник в същия апартамент.

„ Не знаем какво ще вършим, в случай че продължи по този начин. Всеки ден ни е боязън да не се подпалим ”, споделят хората от блока.

В момента фамилията не е в дома си, тъй като всичко е опушено. Терасата им е черна от дима. За благополучие няма потърпевши или други вреди по блока.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР